Digitalízate

destacats_1

Recursos formatius gratuïts en competències digitals

El passat 19 de setembre va tenir lloc la presentació del marc de col·laboració entre el Servei Públic d’Ocupació Estatal, la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació i grans empreses tecnològiques per a la difusió i l’accés a la realització de cursos de formació en competències digitals de caràcter gratuït.


Es preveu que abans del 2030 sorgeixin 3,2 milions de llocs de treball lligats a la digitalització. Et volem ajudar i donar resposta a les noves necessitats derivades del procés de canvi tecnològic, digital i productiu. Per aquesta raó, es crea aquest espai, que recollirà els resultats del marc de col·laboració esmentat.


Actualment, moltes de les grans empreses del país disposen, a la seva pàgina web, de recursos formatius gratuïts en competències digitals, a través dels seus programes de responsabilitat social corporativa. Totes les parts implicades en el marc de col·laboració són conscients de la utilitat que tindria que aquests cursos es fecin accessibles al conjunt de les persones treballadores, ja que suposaria una millora de la seva ocupabilitat.


Quan se subscriguin els diferents convenis de col·laboració, en aquest espai trobaràs els recursos formatius que han elaborat grans empreses perquè els utilitzis sense cap cost.


Galeria d’imatges de la presentació del marc de col·laboració amb grans empreses per a l’accés a la formació digital